Projectinformatie

Periode:  Februari – december 2017

Opdrachtgever: Werkgroep Inbreng Wetenschappelijk Onderzoek

Opdracht: Het opzetten van het secretariaat van de werkgroep.

Ik ben gestart met het opzetten van het secretariaat van de werkgroep. Daarna is aan mij gevraagd om de werkgroep, als secretaris, secretarieel te ondersteunen.

Werkzaamheden

Opzetten van het secretariaat

Het opzetten van het secretariaat van de werkgroep. Met daarbij de herinrichting van de Sharepoint-omgeving (virtuele kantoor). Het verzorgen van instructies in de omgang met Sharepoint.

Ontwerp van standaard formats

Het ontwerpen van een standaard aanbevelingsbrief voor onderzoeksvoorstellen. Alsmede standaard formats voor agenda & notulen.

Algemene secretariaatvoering

Als secretaris verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het secretariaat. Fungeren als aanspreekpunt van de werkgroep.

Resultaat

Ervaring

Ik heb met veel plezier het secretariaat opgezet van de werkgroep. Daarbij kijk ik terug op een intensieve, inerverende en leerzame periode. Ik heb ervaren dat de inbreng van patiënten bij kankeronderzoek noodzakelijk, wenselijk en van toegevoegde waarde is. De onderzoekers die ik heb ontmoet stelde de inbreng van de patiënten bijzonder op prijs.

Beëindiging opdracht

Deze opdracht heb ik beëindigd omdat het voor de werkgroep financieel aantrekkelijker was om de functie te laten verrichten door een vrijwilliger.