Danielle Vogelsang

Danielle Vogelsang

Projectorganisator & breed inzetbare secretaris

Na mijn werk als projectondersteuner bij Rijkswaterstaat werkte ik als officemanager bij een Stedenbouwkundig Adviesbureau. Dit was mijn laatste baan in loondienst. De baan die heeft geleid tot het opstarten van: Neemtwerkuithanden. Waarom? Ik dacht wat deze adviseurs kunnen kan ik ook: Mijn expertise op de markt zetten.

De stap was snel gemaakt. De geboorte van Neemtwerkuithanden vond plaats in 2001. Kernactiviteit van mijn onderneming toen: verslaglegging van bijeenkomsten uit handen nemen. Mijn 1e en nog steeds trouwste klant was/is Rijkswaterstaat.

Na een paar jaar heb ik mijn dienstenpakket uitgebreid. Nu neem ik de volledige organisatie van één of meerdere projecten van jou met veel plezier en enthousiasme uit handen. Verslaglegging hoort daar uiteraard ook bij. Ik wissel mijn werk als projectorganisator af met het als ambtelijk secretaris ondersteunen van ondernemingsraden. Lees meer hierover bij: Diensten.

Mijn levensmotto is: “Zet je schouders eronder ook als het even tegenzit”.

Mijn klanten ervaren mij als: Doortastend, energiek en proactief. Snel en  zorgvuldig in haar werk. Klanten vinden het prettig om met mij samen te werken.