Veelgestelde vragen

Wat brengt Neemtwerkuithanden in rekening voor de verslaglegging van een bijeenkomst?

Dit verscheelt per bijeenkomst. Neemtwerkuithanden brengt standaard in rekening:

  • de uren van aanwezigheid bij de vergadering;
  • de benodigde tijd voor het uitwerken van de aantekeningen tot een samenvattend verslag.
  • de benodigde tijd voor het maken van een actie- en besluitenlijst

Wil jij Neemtwerkuithanden inschakelen voor de verslaglegging van je bijeenkomst neem dan contact op met Danielle Vogelsang per e-mail. Zij stelt dan een vrijblijvende offerte voor je op.

Wat is het tarief van Neemtwerkuithanden per dienst?

Dit is afhankelijk per dienst. Vraag een vrijblijvende offerte op bij Neemtwerkuithanden.

Levert Neemtwerkuithanden ook een woordelijk en/of letterlijk verslag?

Nee. Een woordelijk verslag is een verslag waarbij de spreektaal omgezet wordt naar een prettig leesbaar verslag. Over het algemeen zijn dit verslagen van ca. 10 pagina’s. Neemtwerkuithanden levert deze vorm van verslaglegging niet omdat deze verslagen niet als naslagwerk kunnen fungeren. En veelal in een bureaula verdwijnen.

Dit geldt eveneens voor een letterlijk verslag. Een letterlijk verslag wordt ook wel een transcript (kopie, afschrift) genoemd. In een letterlijk verslag wordt hetgeen besproken is in spreektaal uitgeschreven.

Welke diensten neemt Neemtwerkuithanden uit handen naast verslaglegging?

Kijk op de pagina diensten, welke diensten Neemtwerkuithanden nog meer aanbiedt. Ziet de de dienst er niet bij waar naar jij zoekt, neem dan vrijblijvend contact op met Neemtwerkuithanden.

Levert Neemtwerkuithanden ook een verslag op maat?

Ja, bij voorkeur. Iedere klant is immers uniek. Een verslag op maat houdt in dat de klant bijvoorbeeld ook kan kiezen voor een unieke manier van verslaglegging. Denk aan een visueel ondersteunend verslag (een verslag met illustraties). Of een verslag in de vorm van een MP4. Een filmpje dat wordt ondersteund door ingesproken tekst.

Neem vrijblijvend contact op met Neemtwerkuithanden.

Brengt Neemtwerkuithanden reistijd en reiskosten in rekening?

Neemtwerkuithanden brengt reistijd en reiskosten in rekening indien de de opdracht plaatsvindt buiten de regio Haaglanden. Daarnaast worden er reistijd en reiskosten in rekening gebracht indien een opdracht in de avonduren plaatsvindt.

Valt er te onderhandelen over het tarief van Neemtwerkuithanden per dienst?

Over het algemeen niet. Wel is er sprake van een korting als er meerdere diensten van Neemtwerkuithanden worden afgenomen. Of wanneer Neemtwerkuithanden meerdere uren per week wordt ingehuurd voor het verrichten van een dienst. Ook hier geldt voorafgaand aan de opdracht stelt Neemtwerkuithanden een offerte op. Waarna opdrachtverstrekking kan plaatsvinden.

Antwoord niet gevonden?

Stel hieronder je vraag en ik beantwoord hem zo snel mogelijk.

Verstuur je vraag